Šta je istina o epidemiji usred koje smo

Svedoci smo trenutka u kome svi imamo brigu i strah jer smo u situaciji gde je nešto “jače od nas”. Proglašena je pandemija Korona virusa. Svi su uplašeni od moguće zaraze.

Neznanje, neistine i panika prave atmosferu gde se svi osećaju nesigurno i uplašeno.

Zaraze i epidemije harale su svetom od pamtiveka a šta je razlog tome možemo samo da nagađamo.

Budemo li se okupirali informacijama negativnog karaktera doprinećemo samo privlačenju negativnosti svake prirode a to nam neće pomoći.

Zdrav razum i mere opreza se podrazumevaju, na to neću podsećati!

A šta je to čime se možemo spasiti u ovakvim vremenima?

Prvo, razmislite birate li strah ili ljubav!

Odbacite strah, lažni dokazi koji izgledaju stvarni prvi su koji će vas preplaviti! Ne tražite informacije po forumima na kojima pišu nestručna lica, u cirkularnim paničnim porukama sadržine “rekla-kazala” koje se šire brže od virusa, od osoba gladnih publiciteta koji daju ne proverene teorije i slično!

Upravo zbog ovoga prvo pada energetski odbrambeni štit a zatim slabi imuni sistem našeg tela. Tako se otvaraju rupe unutar vašeg energetskog polja omogućavajući negativnim frekvencijama da menjaju strukturu vašeg bio polja. Ta negativnost postaju vaša verovanja a zatim i vaša stvarnost. Ova frekvencija izaziva anksioznost i paniku kao sve preduslove otvaranja vrata čitavom sistemu. Ne zaboravite da negativna informacija kojom se natapate privlači sebi sličnu kao i sve ostale slične negativnosti. To je destruktivna atmosfera u kojoj vam ne može biti dobro!

Ako to dozvolite biće vam potrebno vreme da podignete svoju frekvenciju iznad ovog teškog supresivnog sloja. Vremenom je sve teže i teže. Ne tonite dublje, pustite pozitivnost kao zrak svetlosti u svoj život, pomoći će vam da izronite.

Ne čekajte, krenite odma!

Vreme vam može biti ili najveći neprijatelj ili saveznik, sve zavisi za šta se vi odlučite!

Razgovarajte sa svojom dušom i pokušajte da čujete šta vam poručuje. Pokušajte da čujete njen glas izvan galame uma koji paniči. Ona je smirena i daće vam prave smernice kako da budete u skladu sa svakim i najmanjim delom sebe.

Razgovarajte sa svakom ćelijom u vašem telu, obavestite ih da su zdrave, sigurne i voljene. Pobodrite svoje telo i podsetite ga da je jako i sposobno da odbrani sebe od svih patogena koji dođu iz vana. Dozvolite svojim odbrambenim mehanizmima da vas iznenade koliko su moćni i sposobni da vas zaštite.

Razgovarajte sa prijateljima i porodicom i recite im koliko ih volite. Izgovarajte lepe reči, a po najviše reči kao što su volim te, razumem te i hvala ti. Širite frekvencu ljubavi kao jedno moguće čudo koje vodi ka svakom isceljenju.

Podignite na viši nivo svoju vibraciju kroz šetnje u prirodi i komunikaciji sa mudrijim od našeg svetom biljaka i životinja, živite u trenutku i uživajte u svakoj sekundi koju ste posvetili sebi i svojim voljenima. Uživajte u prijatnoj muzici, plesu, zdravoj hrani i prijatnom društvu.

Znajte da imate izbor na koju frekvencu možete da se podesite, baš kao što možete po svojoj želji da slušate omiljenu radio stanicu. Birajte frekfencu mira, radosti, zahvalnosti i ljubavi a vaše telo će reagovati snagom i zdravljem jer je ono poligon vašeg unutrašnjeg stanja!