Ima li istine u bosanskim piramidama?

Sasvim slučajno put me je naveo do bosanskih piramida. Moje krajnje odredište bilo je predavanje u Sarajevu ali Visoko, mesto gde se nalaze piramide, me je pozvalo. Obišao sam mnoge svetske piramide a one koje su mi najbliže nisam imao prilike da vidim. Ali nije kada čovek želi već kada mu je namenjeno.

Opisaću vam što jednostavnije kako biste mogli da ponovite moje iskustvo i proverite ga.

Istraživanja kažu da su piramide u Bosni nastale pre oko 37.000 godina kao energetske mašine korišćene za bežičnu, dvostranu komunikaciju, za lečenje, unapredjenje molekularne strukture vode i hrane, razvoj spiritualnih čula i kao zaštita planetarne frekfencije i mesto snažnih šumanovih talasa.

Mnogi svetski i naši stručnjaci su vršili merenja ovog tla dokazujući ove tvrdnje ali meni to nije bilo dovoljno da bi tek tako poverovao.

Našao sam se ispred takozvane poramide Sunca koja je visoka 270m i, kako su stručnjaci odredili, teška 18 miliona tona. Poređenja radi, Keopsova poramida u Egiptu je visoka 147 m i teška 5 miliona tona, nastala je službeno pre 4.500 god a najvetovatnije pre 12.000 god.

Sve ukazuje da su Bosanske piramide starije ali osim nepristupačnog terena okovanog ledom sa improvizovanim stepenicama na njemu, na prvi pogled nisam ništa video.

Krenuvši strmim usponom uz brdo koje se smatra piramidom osetio sam jačanje sopstvene životne energije ali to mi se često dešava od samog očekivanja, kada krenem u neku avanturu, tako da nisam odmah pridavao pažnju tome. Ovo suptilno energetsko strujanje bilo je nalik kao pojačana Šumanova rezonanca, koja mi je veoma poznata jer imam kod kuće uredjaj koji generiše i pojačava Šumanove talase, ali to i dalje nije bio dokaz da ovo mesto ima bilo kakvo posebno dejsto.

Put me je doveo do ploča od kristalnog betona, koji su se prema istraživanjima pokazale karakteristike izuzetne čvrstine pri pritisku, znači prvi dokaz da su tvorevina nečijih ruku.

Pošto oko mene i prijatelja, koji su krenuli sa mnom, nije bilo nikoga upustio sam se u prvo energetsko istraživanje. Otvorio sam svoje biopolje kako bih bio perceptivniji i krenuo u ispitivanje. Osetio sam snažne energetske kovitlajuće talase. Talasi su bili veoma ujednačeni i konstantni što se ne sreće svakodnevno. Iako su informacije koje sam dobio bile da je ova piramida dobro mesto za spiritualni rad i konekciju sa višim strukturama, ja sam osetio i blagu ali konstanstnu struju isceliteljske energije ovog prostora. Iznenadila me je konstantna jačina energije, kakvu nisam osetio ni na egipatskim a ni na južnoameričkim piramidama.

Nastavili smo dalje da se penjemo. Došli smo do meditaciske sonde, jednog udubljenja u tlu prilično neprimetnog i neuređenog. Moji prijatelji i ja ušli smo u nju. Otvorio sam njihova biopolja i uveo ih u stanje opuštenosti i energetke otvorenosti, naravno uz neophodne zaštite. Krenuo sam u istraživanje, prenoseći svaku informaciju njima kako bi i oni mogli da potvrde, ospore ili nadograde moje tvrdnje.

Energija se prilično promenila u odnosu na prethodno mesto po tome kako se ispoljavala. Osećali su se intenzivni energetski udari, odozgo na dole. Bili su nešto bržeg intenziteta od sekundare. Pošto je energija bila toliko gusta i intenzivna mogla su se jasno osetiti njena sabijanja, kao da nešto veoma svetle boje sabija nešto tamnije boje. Kao da stavljate pečurku sa belom kapicom i tamnijim stablom tačno jednu preko druge pa vidite samo belo koje prekriva tamnije slojeve koji su ispod. Energija je imala zaista isceliteljsku strukturu, veoma nalik onoj koja se oslobađa pri tretmanima Reikija i nekih drugih srodnih tehnika.

Pokušao sam da stignem još dublje. Ono što sam osećao bilo je kao da smo prodrli tek u prvi sloj. Hteo sam da je dešifrujem. Dobio sam kod za otključavanje dubljih slojeva.

Kod je bio 4ab, za mene prilično neobična formula. Ali shvatio sam da unutrašnjom vibracijom pri dužem izdahu, prodirem još dublje. Bila je to gusta energetska masa koja je prožimala svaku moju ćeliju tj. imala je savršenu frekfenciju zdrave ćelije.

Nastavio sam dalje jer sam osećao da mogu još dublje da prodrem. Niz se nastavio – 4abg. Taj kod kao da je pokrenuo još dublji prodor.

Dao sam instrukcije ostalima bez objašnjenja šta mogu da očekuju. Svi su potvrdili isto. Energija je prodirala kroz čitavo telo počev od temena, strujeći kroz čitavo telo i uzemljujući se preko stopala. Na tom putu je naša životna energija bila uravnoteživana i dolazilo je do uskladjivanja energetskih deformiteta.

Veoma burno iskustvo za kratko vreme koje smo imali. Sledećeg dana sam otišao do tunela Ravno u kome me je isto zateklo neverovartno otkriće. O tome ne želim da pišem sada da ne bih doživeo osudu ili nešto slično. To želim da potkrepim ozbiljnijim istraživanjem, kada dođe vreme, znaćete prvi. Do tada idite u svoju pustolovinu, pokušajte da osetite ovu isceljujuću energiju. Dovoljno je samo da se prepustite.