Kako razbolimo telo

Svaka naša bolest ima koren u našem umu, i na tom istom mestu nalazimo i njen lek. Ako um nije spreman ili voljan da se promeni, svesno ili nesvesno, bolest neće biti izlečena, ili eventualno možemo postići samo privremeno poboljšanje.

Naš um je povezan sa svakom ćelijom u našem telu. Zato je veoma bitna potraga za uzrokom i njegovo rešavanje a ne lečenje posledica. Prateći mehanizam problema i pronalazeći uzroke, uvek će nas trag dovesti do našeg uma. Kao što ste bezbroj puta čuli, taj naš um ima deo koji se zove svesnoi drugi koji se zove podsvesno. Svesnoje ono kako mi funkcionišemo svaki dan, međutim, to svesno je uključeno u naš život sa samo 5%. To znači da 95% nečega čega nismo svesni rukovodi našim životom. Za tim nečim su u potrazi sve holističke metode. Zato je bitno shvatiti kako naš um funkcioniše i sagledava stvarnost oko nas i nas same u njoj. Ulazeći u koncepte našeg razmišljanja i emocija koje su proizvod uma i projekcija stvarnosti koju smo kreirali, dolazimo do informacija u kakvom se stanju neka osoba nalazi. Dolazimo do informacija koje su matrice napravljene u našoj podsvesti koje diktiraju naš život a mi toga najčešće nismo svesni ili ne želimo da budemo. Obično je ono na šta najburnije reagujemo ustvari deo naše podsvesti. Naše ljutnje, mržnje, bes… samo su reakcija na ono u našoj podsvesti čega nismo svesni, a to je ono što nam se suštinski ne sviđa kod drugih, a u stvari je problem u nama samima.

Posmatrajući, pronalazimo koja je energetska vibracija u univerzumu koja se podudara sa vibracijom podsvesne matrice koju osoba ima, da bi smo vibraciju čoveka doveli do onog suptilnog postojanja polja kako bi se ona izjednačila sa energetskom vibrcijom univerzuma. Kada čovekovu rezonancu dovedemo na nivo energetske vibracije univerzuma, ona zavibrira svojom punom snagom koja je zaboravljena jer je ta osoba bila vođena podsvesnim koga, naravno, nije ni bila svesna. Na taj način ćemo dovesti do isceljenja. Uspostavićemo balans i mir energetskih vibracija univerzuma i čoveka koji se nalazi u njemu. Time ne ćemo osobu izlečiti već ćemo je samo potsetiti na sopstveni izvor i pustiti taj izvor i njegovu mudrost da je dovedu do isceljenja. Tako da mi u tom procesu učestvujemo samo kao posrednici, pa nas je zbog toga nazivati isceliteljima suvišno, jer mi to nismo. Mi smo samo konektori. U funkciji nečeg mnogo većeg od nas.

Dopuštamo telu da se vrati u prirodno stanje. Kako u tome uspevamo? Vračamo vas na prirodnu, vašu frekvenciju, ne prisilom uz pomoć lekova ili operacijama, jer ukoliko otklonimo neki deo ili zamaskiramo poremećaj neutralisanjem bola hemiskim supstancama, u tom slučaju je nemoguće potpuno povratiti ravnotežu. Stoga je bolje, osim u slučajevim kada je život ugrožen, dozvoliti telu da se samo zaleči.

Čini mi seda svako želi biti zdrav, međutim, vrlo malo ljudi poznaje sebe dovoljno dobro da uvidi da je njihova bolest zapravo protest jednog dela njihovog uma, koji ne želi biti zdrav, ili koji ne zna kako da bude zdrav.

Možemo ponovno naučitida smo dobro, ako smo voljni da unutar sebe potražimo odgovore, a ne da prebacujemo odgovornost na druge.

Za pomoć mi se obratilažena sa dijagnozom multiple skleroze. Za sve one koji ne znaju kakva je ovo bolest reći su samo kratko: Multiplaskleroza nastaje kao posledica pojave zapaljenja, demijelinizacije i propadanja aksona (duži nastavci nervne ćelije kojima se ostvaruje transport signala do drugih nervnih ćelija i mišića) unutar mozga i kičmene moždine. Ove promene dovode do poremećaja provodljivosti impulsa duž nervnih vlakana što uslovljavaju pojavu različitih neuroloških simptoma i znakova.

Šta izaziva multiplu sklerozu? Uprkos uloženom ogromnom trudu velikog broja naučnika definitivan odgovor na ovo pitanje za sada ne postoji. Međutim, postoji opšte mišljenjeda je multipla skleroza imunski-posredovano oboljenje koje se javlja kod genetski predisponiranih osoba pod uticajem faktora sredine, najverovatnije infektivnog uzročnika, moguće virusa.Od svega toga mi opet imamo samo pretpostavku i posledicu tj. šta se dešava tim osobama ali nemamo uzrok!

Pomenuta gospođa je došla u stadijumu kada je već teško hodala, a nad jednom rukom skoro nije imala kontrolu. Jedva se uz moju pomoć popela uz stepenice do moje kancelarije. Njen energetski status je govoriosledeće: dobila je tj. rođena je sa nešto višim stepenom akademske inteligencije, bila je jedinica kojoj je posvećena sva ljubav i vreme ovog sveta njenih roditelja, bila je atraktivna, profesionalno ostvarena, znala je kako odgovoriti na signale zainteresovanih za nju u svakom smislu. Jednom rečju idealna. Ali, uvek jedno ali sve pokvari, njena nadmenost je bila ogromna. Za nju su svi bili niža vrstajer je ona briljirala u svemu, verovala je da je pametnija od svih jer je imala argumente, postala je osiona i nepodnošljiva. Počela je da mrzi ljude. Na sreću, jedan od njenih udvarača, koje je besumučno kinjila, uspeo je da je privede oltaru i vremenom su dobili i dete. Svo troje bili su karmički ili kako obično kažemo sudbinski povezani. Pošto je ona i dalje nastavila život u istom stilu,počela je da ugrožava čistotu svoje duše ali pre svega nedužnog muža i deteta. Nastavila je da juri svojim životom brzinom preko ograničenja.

Da bi spasio svo troje univerzum je kao krajnje upozorenje počeo da je blokira. Sputao je njene kretnje i tako je fizički usporio. Asocijacija je jako bitna! Nije mogla da bude najbrža u svom poslu – manjak novca. Bolest je promenila njen izgled viškom kilograma, ne zadovoljnim izrazom na licu i svim onim što ona donosi – nije više imala stari izgled. Teško se kretala tako da je postala inferiorna u odnosu na one prema kojima se do juče ponašala superiorno.Sve ovo pokrenulo je lavinu drugih stvari a pre svega gubitak samopouzdanja. Univerzum je sputavao njen ego koji je bio uzrok svih njenih problema.

Nakon dugih razgovora i vraćanja energetskog balansa ona je shvatila suštinu svog problema. Pokrenula se u smeru rešavanja. Radila je nasebi, svom odnosu sa ljudima i pogledu na svet.

Nakon nekog vremena, mogla je bez moje pomoći sama da siđe niz stepenice i odveze se kući. Dane bude zabune, nisam je ja izlečio, sama je sebe izlečila!